Mangler du dit eksamensbevis?

NæstvedArkiverne opbevarer eksamensbeviser fra de fleste skoler i Næstved Kommune. Vi har ikke eksamensbeviser fra private skoler som Vor Frue Skole, Hjortholm og Hindholm efterskole.

Sådan bestiller du 

Tjek først om skolen har afleveret eksamensbeviser til arkivet. Se listen over afleverede afgangsbeviser. Er skolen ikke på listen, har vi sandsynligvis ikke modtaget eksamensbeviser fra skolen.

Hvis du ønsker at få en kopi tilsendt af dit eksamensbevis, skal anmodningen foregå via sikker post på borger.dk og via din e-boks.

Du kan klikke her og logge dig ind med din NemID. Når du er logget ind, skal du vælge afgangsbevis/eksamensbevis i dropdown menuen.

Husk at oplyse dit afgangsår! 

Hvad sker der, når arkivet modtager din anmodning?

Hvis vi har dit eksamensbevis eller prøveprotokol i arkivet, sender vi en kopi af dit afgangsbevis eller prøveprotokol til din e-boks. Du skal huske at tilmelde Næstved Kommune som afsender, hvis du ikke længere er bosat i kommunen.

Hvis vi ikke har dit eksamensbevis

  • Har du gået på en privatskole eller en efterskole, så findes dit afgangsbevis ikke i arkivet. I så fald kan du kontakte skolen.
  • Hvis skolen er nedlagt, kan du prøve at kontakte Undervisningsministeriet i stedet.
  • Fra og med  2013 kan du hente dine eksamensresultater på borger.dk

Jernbanegades Skole, ca. 1920. Fotograf: Ukendt.