NæstvedArkiverne genåbner d. 3. august

NæstvedArkiverne, Fladså Arkiv og Fuglebjerg Arkiv er fortsat lukkede som en midlertidig foranstaltning mod coronavirus. Lukningen fortsætter indtil 3. august, da vi har vurderet, at det ikke er forsvarligt at åbne op for tidligt for borgere eller arkivets frivillige.

Arkivet holder lukket for personlig henvendelse, men vi er stadig på arbejde og ved mail. Du kan kontakte os på arkiv@naestved.dk. I særligt akutte tilfælde kan der laves en særaftale om et læsesalsbesøg på læsesalen i Teatergade.

Nye forhold og åbningstider på læsesalen fra 3. august

Når vi åbner for både brugere og arkivets frivillige bliver det under ændrede forhold og med nye åbningstider, så der er plads til alle.

Fremover skal frivillige medarbejdere og alle brugere bl.a. benytte håndsprit ved indgangen til læsesalen før deres besøg. Læsesalen indrettes desuden således, at der kan opretholdes 1 meters afstand mellem alle.

De nye forhold bliver implementeret med udgangspunkt i Kulturministeriets retningslinjer for genåbning af museer, kunsthaller, arkiver m.v.

Fra d. 3/8 gælder følgende åbningstider på læsesalen i Teatergade:

  • Mandag og tirsdag 12:30-15:00
  • Fredag 9-12

Næstved Kommunes informationsside om coronavirus

Mange services og tilbud i Næstved Kommune er lukkede eller ændrede pga. coronavirus. Se de mest stillede spørgsmål og svar på kommunens hjemmeside.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger til forebyggelse af smitte: